29 april 2017
14:00

Vendelsö IK

Referat: Västerhaninge IF - Vendelsö IK

Drömstart på matchen då Ibbe får in bollen till Max redan efter en minut och 1-0 till Västerhaninge. Första halvlek hur lugnt som helst full kontroll på matchen från Västerhaninges sida. Andra halvlek börjar som den andra där Vendelsö inte hotade någonting sen kommer det olyckliga som präglar resten av matchen. Nille hårt sparkad flera gånger får bryt och tar upp bollen och kastar den på en Vendelsö spelare. Domaren tar okänsligt upp det röda kortet. Kort därefter Gunnar Elias är tvungen att utgå med befarad korsbandskada.
Boll centralt och kvitteringen var ett faktum. Ytterligare en innerfältare tvungen att bryta på grund av baksida vilket innebar att Västerhaninge nu tappat tre bärande spelare på mitten.
Strax efter 1-2. Västerhaninge går ned på trebackslinje. 1-3 stolpe in. Reducering i slutet av matchen genom Ibbe 2-3 vilket blev slutresultat.
Otroligt onödigt att släppa en match som man har fullständig kontroll över men vi har bara oss själva att skylla.
Nu väntar Tyresö borta fredagkväll. Skärpning som gäller.